Schoonmaakvacatures Eindhoven

Vacatures

Parttime schoonmaak vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan? En zie jij de wereld om je heen graag blinkend, stralend en hartstikke schoon? Dan zit je bij ICS Groep goed. Je vindt bij ons parttime schoonmaak vacatures op verschillende locaties. Onder andere op kantoren, scholen en zorgcentra kun jij aan de slag met een leuke parttime baan.
Zoek jouw nieuwe parttime baan

De voordelen van een parttime baan in de schoonmaak

Heb je even? Dat zijn er namelijk nogal wat. We sommen de grootste voordelen van het solliciteren op een parttime vacature in de schoonmaak voor je op.

Parttime schoonmaak
Ook mogelijk als bijbaan of vakantiebaan

Waarom kiezen voor een parttime baan in de schoonmaak bij ICS?

Naast je studie bijverdienen? Of in de vakantie wat extra uren maken? Het is mogelijk bij ICS Groep. Bij ons vind je parttime schoonmaak vacatures met flexibele uren. Je kunt vroeg of laat beginnen, en bijvoorbeeld twee of vier uur per dag aan de slag. Je vindt altijd een parttime schoonmaak vacature die past in jouw agenda. Perfect als bijbaan of vakantiebaan, dus. Klinkt goed, toch?

Solliciteren op een parttime schoonmaak vacature?

Zin om aan de slag te gaan? Mooi. Dan zien we je gegevens én je motivatie graag verschijnen. Solliciteren is heel makkelijk. Ga naar de parttime schoonmaak vacature die bij jou past en klik op de button. Nog iets van ons weten? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag!

  • Een mooi salaris, volgens de CAO
  • Flexibele tijden en altijd bij jou in de buurt
  • Werken in een gezellig en persoonlijk team
  • Diverse opleidingen en trainingen binnen de ICS Academy