Vacatures

Kantoren schoonmaken: onze vacatures

Vind jij een schone werkvloer net zo belangrijk als wij? En ben je op zoek naar een flexibele baan in de schoonmaak? Wij hebben openstaande vacatures voor de schoonmaak van kantoren door heel het land. Bekijk ze hieronder.
Vacatures kantoorschoonmaak

Kantoren schoonmaken helemaal jouw ding?

Iedere kantoormedewerker is blij om jou te zien, want jij zorgt letterlijk en figuurlijk voor een frisse start. Een schone werkplek, het legen van de prullenbakken en schoon sanitair behoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheden. Je precieze werkzaamheden worden vooraf afgestemd. Eén ding is zeker: door jouw nauwkeurigheid blijft er geen broodkruimel liggen. Jij maakt het verschil op de werkvloer!

Waardering in je baan vind je bij ICS Groep

Je start met een goed salaris en de juiste basistrainingen. Daarnaast kom je meteen in een warm (en schoon) bad. ICS Groep is een familiebedrijf waar een fijne werksfeer tot één van de belangrijkste kenmerken behoort. Vitaliteit en welzijn van medewerkers staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo geven wij dagelijks aandacht aan mentale en fysieke gezondheid met ons ‘Samen in je kracht’ programma en als medewerker krijg je toegang tot een digitaal vitaliteitsplatform. Zo kom jij volledig in je kracht bij ons. Benieuwd naar alle vacatures? Bekijk ze op onze vacaturepagina.

De leukste vacatures voor het schoonmaken van kantoren
Waarom je bij ons wil solliciteren? Omdat wij geloven in jouw professionaliteit en natuurlijk levert het jou wat leuke voordelen op:

Flexibele werktijden

Bij ICS groep werk je op dagen en tijden dat het jou het beste uitkomt. Natuurlijk wel in overleg. Wij hebben zowel parttime als fulltime kantoorschoonmaak vacatures met flexibele werktijden. Zo zorgen wij voor een goede balans, zodat jij ervoor kunt zorgen dat iedere kantoorruimte picobello in orde is. Daar zijn wij van overtuigd.

Kies zelf je locatie

Er staan heel wat kantoorpanden in Nederland. Wij hebben dan ook vacatures voor het schoonmaken van kantoren door heel het land. Jij kiest zelf waar je wil solliciteren. Er is altijd een vacature in jouw omgeving. Dus; minder reistijd! Zo houd je meer tijd over voor je vrienden, familie en hobby’s.

Waarom kiezen voor een van onze vacatures voor het schoonmaken van kantoren?

Wij vinden ons personeel belangrijk. In iedere branche. Zet jij een handtekening onder je contract? Dan krijg je een mooi salaris conform de CAO. Tussen de productieve uren wil je natuurlijk ook genieten van een vakantie. Daarvoor krijg je vakantiegeld én een eindejaarsuitkering. Wil je doorgroeien naar objectleiding of specialist? Bij ICS Groep motiveren wij dat graag met diverse cursussen en trainingen inclusief certificaat. Samen creëren we een fijne werksfeer.

  • Salaris conform de CAO
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
  • Mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen
  • Zie jij kansen en pak je ze met beide handen aan? Wij steunen jouw groei
  • Familiebedrijf met korte lijntjes en een fijne sfeer

Solliciteer direct op één van onze vacatures

Kies de vacature die bij jou past, klik op de button en solliciteer direct. Voor je het weet, sta je op de werkvloer. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.