Vacatures

Objectleider schoonmaak

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière in de schoonmaakbranche, waarbij je leidinggeeft én impact maakt? Dan ben je precies op de juiste plek. Als objectleider in de schoonmaak bij ICS Groep krijg je de kans om jouw organisatorische vaardigheden te benutten en een team van toegewijde schoonmaaktoppers te leiden. We hebben door het hele land vacatures openstaan. Er is altijd een passende functie bij jou in de buurt!

Werken als ambulant objectleider in de schoonmaak bij ICS Groep

Een baan als objectleider is écht iets voor jou als je op zoek bent naar een leidinggevende en uitdagende functie binnen de facilitaire branche. Bij ICS Groep ben je als objectleider de spil van onze schoonmaakdiensten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, beheren en verbeteren van onze diensten op diverse locaties. Denk aan kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen of andere faciliteiten. Het doel? Een schone leef- en werkomgeving creëren voor duizenden mensen in Nederland.

Jouw kenmerken als ambulant objectleider in de schoonmaak

Als ambulant objectleider in de schoonmaak heb je een betrokken en verantwoordelijke houding. Je bent een ster in plannen, hebt ervaring met administratieve processen én financieel inzicht. Goede communicatie is hierbij cruciaal.

Dus, heb jij sterke leiderschaps- en communicatievaardigheden? Ben je in staat om te plannen, organiseren en prioriteren? En heb je een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid? Reageer dan nu op één van onze vacatures objectleider schoonmaak.

 

Kom werken als objectleider schoonmaak bij ICS Groep!

Klinken deze werkzaamheden en kenmerken jou als muziek in de oren? Ontdek al onze vacatures nu en solliciteer direct op een functie als ambulant objectleider in de schoonmaak. Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug. Een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling conform CAO bijvoorbeeld. Net zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Bij ICS Groep staat niemand aan de zijlijn. Heb je een goed idee? Pitch jouw plan en verbeter het proces. Ook heb je veel mogelijkheden om opleidingen en relevante cursussen te volgen via onze ICS Academy.

 

Solliciteer nu op een vacature objectleider in de schoonmaak

Klaar voor de volgende stap in je (schoonmaak)carrière? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures als objectleider in de schoonmaak. Samen streven we naar schone en gezonde omgevingen voor onze klanten en medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen en jou te verwelkomen in onze ICS familie!