Vacatures

Vacatures in de catering

Ben jij een echte aanpakker? Heb je een passie voor lekker eten en drinken? En ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben we goed nieuws. Bij ICS Groep hebben we diverse openstaande vacatures in de catering. Vooral in de bedrijfscatering, maar we verzorgen daarnaast ook banqueting en vending.

Een baan als medewerker in de catering: dit zijn de voordelen

Wat solliciteren op een vacature in de catering oplevert voor jou? Nou, een hoop. We sommen de grootste voordelen voor je op.

Een baan vol afwisseling

Als cateringmedewerker kun je rekenen op afwisselend werk. Je bereidt de maaltijden, helpt de gasten, controleert de voorraad, onderhoudt de koffieautomaten en zorgt ervoor dat de keuken netjes blijft. En ben je creatief? Dat komt mooi van pas. We zijn altijd op zoek naar nieuwe gerechten voor op het menu. Kom maar op met die ideeën!

Werken in de catering: een gezellige baan met flexibele tijden

Medewerkers in de catering zijn teamplayers. Je hebt elkaar nodig om iedere dag de beste gerechten te leveren. Kies je voor een vacature in de catering? Dan kom je terecht in een fijn, sociaal team. We staan voor elkaar klaar. Daarnaast zijn de werktijden flexibel.  Op diverse locaties werken we bijvoorbeeld met middag- en avondshifts.  Zo kun je jouw baan goed combineren met je gezin of andere bezigheden.

Ook mogelijk als bijbaan of vakantiebaan

Op zoek naar een leuke bijbaan in de catering? Ook dan zijn we blij met je. Vooral in de middagshift kunnen we altijd een paar extra handen gebruiken. Verder bieden we ook vakantiewerk aan. Zie je even geen vakantiebanen tussen de vacatures staan? Stuur ons gerust een berichtje, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Waarom kiezen voor een vacature in de catering bij ICS?

Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Word je aangenomen voor een vacature in de catering? Dan krijg je een salaris conform de CAO Contractcatering. En draag je andere cateringtoppers aan? Dan ontvang je ook nog een mooie bonus. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. We bieden daarom verschillende trainingen en opleidingen aan binnen onze eigen ICS Academy. Bovendien zijn de lijntjes bij ICS kort. De sfeer is goed en het team persoonlijk en gezellig. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. En dat merk je meteen.

  • Een mooi salaris volgens de CAO Contractcatering
  • Een bonus als je andere cateringtoppers aandraagt
  • Werken in een gezellig, persoonlijk team
  • Diverse opleidingen en trainingen binnen onze ICS Academy

Solliciteren op een cateringvacature

Ben jij de juiste persoon voor één van onze cateringfuncties? Stuur je gegevens en motivatie op en solliciteer direct. Eerst nog meer informatie nodig? Contact opnemen mag altijd. Graag zelfs.