De wereld van ICS

Waarom werken in de schoonmaak het beste vakantiewerk is

Jij bent eruit. Deze zomer neem je een vakantiebaan om eens flink bij te verdienen. Goed nieuws: er is volop vakantiewerk. Bijvoorbeeld promotiewerk, vakkenvullen of werken in de horeca. Maar… het kan beter. Hoe? Met een vakantiebaan in de schoonmaak. Waarom wij denken dat werken in de schoonmaak aan jouw eisenlijstje voldoet? We zetten het voor je op een rij.

In de schoonmaak werk je wanneer je wil

’s Morgens een paar uur schoonmaken, de rest van de dag aan het strand liggen? Of ‘s middags werken en ‘s avonds barbecueën met je vrienden? Met vakantiewerk in de schoonmaak kan het. Als schoonmaker, binnen bijvoorbeeld de kantoorschoonmaak, heb je de mogelijkheid om vroeg of juist laat te beginnen. Bij ICS Groep bieden we diverse vacatures met verschillende werktijden aan. Daardoor werk je op het moment dat het jou uitkomt en houd je genoeg tijd over voor andere dingen.

Vakantiewerk bij jou om de hoek

Nu we het toch over tijd overhouden hebben. Dan is het wel zo praktisch als je vakantiewerk dichtbij is. Nou, dat valt te regelen. Ook in de zomer moet elk gebouw schoongemaakt worden, dus er zijn banen in overvloed. Check onze vacaturepagina maar eens. Met zo’n aanbod zit er altijd wel een vakantiebaan bij jou in de buurt tussen. Reistijd? Mooi niet deze zomer.

Vakantiewerk in de schoonmaak verdient goed

Kijk, vakantiewerk is er genoeg. Natuurlijk kun je zo aan de slag in de supermarkt of horeca. Maar heb je de salarissen al eens vergeleken? Met een vakantiebaan als schoonmaker verdien je een uurloon waar je u tegen zegt. Dik boven het minimumloon én ook ruim boven het salaris dat je bijvoorbeeld in de horeca of supermarkt krijgt. Kijk maar even mee:
Leeftijd Salaris vakantiewerk schoonmaak Minimumloon
17 jaar € 11,66 per uur € 4,41 per uur
18 jaar € 12,39 per uur € 5,58 per uur
19 jaar € 13,12 per uur € 6,70 per uur
20 jaar € 14,58 per uur € 8,93 per uur

Geen werkervaring nodig, wel werkervaring opdoen

In de schoonmaak kun je direct aan de slag. Werkervaring? Niet nodig. Schoonmaakspullen in de aanslag, handen uit de mouwen en gaan. En daarmee doe je wél waardevolle werkervaring op. Je krijgt een uniek kijkje binnen een bedrijf of andere organisatie. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid om de locatie weer tiptop in orde te maken. Je werkt gezellig samen met andere collega’s. En tegelijkertijd bouw je aan je cv. Niet verkeerd, toch?

Van vakantiewerk naar bijbaan

Wil je na afloop van je vakantiewerk een vaste bijbaan in de schoonmaak? Dat is vaak mogelijk! Bij ICS Groep kunnen we namelijk altijd schoonmaaktoppers zoals jij gebruiken. Ook als de zomer weer voorbij is. We kijken graag welke werktijden en -dagen passen bij jouw schoolrooster en hobby’s. Zo past een bijbaan in de schoonmaak perfect in jouw schema. Ook wanneer je studie weer begint of je andere verplichtingen hebt.

Kies jij voor vakantiewerk in de schoonmaak?

Dan gaan we samen op zoek naar de ideale werkplek voor jou. We zien je sollicitatie graag verschijnen. Heb je eerst nog vragen? Stuur ons even een berichtje, dan spreken we elkaar snel.