De wereld van ICS

Aflevering RODW: de schoonmaak op station Eindhoven

NS Station Eindhoven Centraal vormt het decor van de eerste aflevering van Rens op de Werkvloer. In de aflevering loopt Rens de Jong (bekend van o.a. BNR en RTL-Z) mee met ons schoonmaakteam. Daarbij gaat hij op zoek naar antwoorden op de vragen: ‘Wat maakt het werken op een station zo leuk?’, ‘Wat kom je tijdens een werkdag zoal tegen? en ‘Waar moet je rekening mee houden?’. Kortom, hoe ziet een werkdag op deze bijzondere locatie eruit? 

Rens op de Werkvloer

Het online format is een spin-off van Captains of Cleaning.  Bij Captains of Cleaning gaat Rens de Jong het gesprek aan met diverse personen uit de schoonmaakbranche. Belangrijke vragen uit de sector, over onderwerpen als veiligheid, schoonmaak en hygiëne, worden beantwoord. Bij Rens op de Werkvloer neemt Rens een kijkje op de – je raadt het al – werkvloer. Hij brengt daarbij het werk van een schoonmaker óf team op diverse  bijzondere locaties in beeld.

Bekijk de aflevering

Ben je benieuwd wat het schoonmaken op een station zo bijzonder maakt? Bekijk dan hieronder de eerste aflevering van Rens op de Werkvloer, met ons eigen enthousiaste schoonmaakteam.