De wereld van ICS

5 voordelen van een bijbaan in de schoonmaak

Ben je op zoek naar een bijbaan? Of wil je wat extra’s bijverdienen met vakantiewerk? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag in de supermarkt of bij een callcenter. Maar vlak ook zeker een bijbaan in de schoonmaak niet uit. Waarom niet? We zetten de vijf grootste voordelen voor je op een rij.

1. Schoonmaken is nuttig werk

Liever niet de hele dag stilzitten achter de kassa? Of telefonische enquêtes afnemen? Misschien is schoonmaken dan wel de ideale bijbaan voor jou. Je bent lekker actief bezig en je hebt meteen eer van je werk. Alles ziet er namelijk weer piekfijn uit wanneer jij jouw werk hebt gedaan. Jij zorgt ervoor dat mensen leven en wonen in een schone, gezonde omgeving. Als schoonmaker maak je jezelf écht nuttig.

2. Een flexibele bijbaan

Een paar uur in de ochtend, een paar uur in de avond… een bijbaan in de schoonmaak is een flexibele baan. Er zijn diverse mogelijkheden om vroeg of juist laat te beginnen. Daardoor is jouw bijbaan als schoonmaker perfect te combineren met je studie of andere bezigheden. Bij ICS Groep hebben we een groot aanbod aan vacatures. Ook voor weinig uren. Zo vind je altijd de bijbaan die in jouw schema past.

3. Je kunt direct aan de slag als schoonmaker

De schoonmaakwereld is een branche waarin genoeg werk te vinden is. En waarvoor je geen diploma’s of specifieke opleiding nodig hebt. Een flinke portie doorzettingsvermogen is meer dan voldoende. Ben jij een echte aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan kun je in de meeste gevallen vliegensvlug starten met jouw bijbaan in de schoonmaak. En laat dat nu precies zijn wat jij wil. Hup, solliciteren en gaan dus!

4. Een bijbaan in de schoonmaak is altijd dichtbij

Kantoren, scholen, zorglocaties… ieder gebouw en elke locatie moet schoongemaakt worden. Voor een bijbaan in de schoonmaak hoef je dus nauwelijks te reizen. En dat komt goed uit, want zo houd jij meer tijd over. In ons vacatureoverzicht filter je gemakkelijk op regio. Zo zie je in één oogopslag welke banen er bij jou in de buurt zijn. Waarschijnlijk kun je er gewoon op de fiets heen.

5. Werken als schoonmaker betaalt goed

En last but not least: een bijbaan in de schoonmaak levert een mooi salaris op. En dat is waar je het uiteindelijk voor doet, toch? Want hoe fijn je bijbaan ook is, je wil er wel je rekeningen, studentenkamer, vakantie, etentjes of nieuwe kleding mee kunnen betalen. Dus. Hoe goed is goedbetaald? Vertellen we je. Kies je voor een bijbaan bij ICS Groep, dan kun je rekenen op een salaris conform de CAO. Daarnaast ontvang je vakantiegeld én een eindejaarsuitkering. Dus niks onderhandelen over een minimaal loontje. Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden staan gewoon zwart op wit. Wel zo handig.

Is een bijbaan in de schoonmaak iets voor jou?

Denk jij nu: zo’n bijbaan als schoonmaker past wel bij mij? Of heb je nog meer informatie nodig? Neem gerust even contact met ons op. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.