In gesprek met Rina van Keulen

Freelance rayonmanager

In gesprek met Rina van Keulen

Hoe ben je bij ICS terecht gekomen?

“Ik heb altijd bij Philips op kantoor gewerkt, maar in de periode dat mijn dochter geboren werd heb ik de komst van het computertijdperk gemist. Ik kwam dus lastig aan de bak. Toch wilde ik op een gegeven moment weer aan de slag en stuitte op een advertentie van ICS. Daar heb ik destijds op gesolliciteerd en ik mocht meteen op gesprek komen”.

Wat weet je nog van het sollicitatiegesprek?

“Ik kwam bij Jan Dekker op sollicitatiegesprek. Dat zat meteen al goed. Hij was heel duidelijk over wat hij van mij verwachtte. Ik kon direct starten op het Eckartcollege. Ik wist niks van schoonmaken. Ik kreeg zo’n wagentje en mocht gaan schoonmaken. Hoppa! Niks inwerken. Zo ging dat toen!”

Wat doe je precies bij ICS?

“Een jaar na mijn indiensttreding ben ik rayonmanager geworden en ben dat tot mijn pensionering in 2013 geweest. Ik was verantwoordelijk tot zo’n 30 tot 35 projecten. Ik onderhield contacten met de klant, werkte onze medewerkers in, maakte de roosters, deed sollicitaties met aspirant-schoonmakers, dat soort werkzaamheden. Na mijn pensionering heb ik ICS gevraagd of ik parttime kon blijven werken. Dat was mogelijk. Ik heb nu nog een project, de Fontys Hogeschool in Genneper Parken. Ik kan daar mijn eigen tijd indelen en dat is gezien mijn thuissituatie erg fijn”.

Wat vind je van ICS als werkgever?

“Ik heb het altijd goed gehad hier. Ook voor mijn thuissituatie hebben ze erg veel begrip. Mijn man is ziek en dat ICS mij de kans heeft gegeven om toch te blijven werken is geweldig. Ik werk voornamelijk in de vroege ochtenduren en tegen de tijd dat mijn man op staat, ben ik al weer thuis. ICS heeft ècht gemeende aandacht voor mijn persoonlijke situatie. Dat siert een werkgever altijd, vind ik”.

Wat zijn je ambities binnen ICS Groep?

“Haha, op mijn leeftijd heb ik geen ambities meer. Ik ben weliswaar met pensioen, maar ben er nog niet aan toe om altijd thuis te zitten, dus ik hoop nog wel even voor ICS te kunnen blijven werken. Als ik kan blijven doen wat ik nu doe, ben ik daar erg tevreden mee! Zolang als ICS mij nog nodig heeft en ik het nog fijn vind om er te werken, wil ik graag doorgaan”.

We zorgen voor elkaar
We investeren in ontplooiing
We blijven continu verbeteren
We werken samen

Net als Rina van Keulen klaar voor een nieuwe uitdaging bij ICS?

Bekijk onze vacatures

Vacatures