In gesprek met Mike Trimbosch

Allround medewerker

In gesprek met Mike Trimbosch

Hoe ben je bij ICS terecht gekomen?

“Ik ben via een uitzendbureau bij ICS terecht gekomen en kwam te werken onder Jan Hurkmans. Mijn eerste klus was in het toenmalige Beursgebouw in Eindhoven”.

Wat weet je nog van het sollicitatiegesprek?

“Ik kwam op gesprek bij Jan. Het was een heel kort gesprek, want we waren er vrij snel uit. Ik heb ook maar een of twee maanden via het uitzendbureau voor ICS gewerkt. Vrij snel daarna kreeg in een contract en ben daarna in vaste dienst gekomen. Ik heb toen ook mijn rijbewijs gehaald”.

Wat doe je precies bij ICS?

“Alles wat met schoonmaken te maken heeft. Ik heb echt heel divers werk. Van gevelreiniging, glasbewassingen, opleveringen, schoonmaken bij evenementen. Ik heb schoonmakenploegen onder mij en die stuur ik aan. Ik zorg ervoor dat ze als team functioneren, dat alles klopt”.

Wat vind je van ICS als werkgever?

“Dit is een fijne club mensen om mee te werken. Ik heb het gevoel dat ik hier op m’n plek zit. De flexibiliteit staat mij erg aan: schoonmaken is tenslotte heel divers werk. Ik heb hier veel vrijheid, dat past ook goed bij mij. Je moet mij niet elke dag in een fabriek laten werken”.

Wat zijn je ambities binnen ICS Groep?

“Ik heb niet veel ambities. Mijn huidige werk is erg fijn en afwisselend. Elke dag is er ander werk, andere mensen, andere omstandigheden en andere dingen. Ik weet waar mijn plafond is en ik wil geen dingen doen, waarvan ik denk dat ik daar niet goed in ben”.

We zorgen voor elkaar
We investeren in ontplooiing
We blijven continu verbeteren
We werken samen

Net als Mike Trimbosch klaar voor een nieuwe uitdaging bij ICS?

Bekijk onze vacatures

Vacatures