In gesprek met Lindsey van Hout

Senior rayonmanager

In gesprek met Lindsey van Hout

Hoe ben je bij ICS terecht gekomen?

“Stefano de Palma, operationeel directeur zuid bij ICS Groep, is bij mijn vorige werkgever ook mijn collega geweest. Na zijn vertrek hebben we altijd contact gehouden. Nadat ik moeder ben geworden heeft hij mij gevraagd of ik ervoor voelde om bij ICS als objectleider te komen werken”.

Wat weet je nog van het sollicitatiegesprek?

“Dat was met Stefano bij mij thuis, samen met Anne van Heesch, nu mijn collega bij ICS. Het was heel kort. Ik denk dat we het meer over privé-dingen hebben gehad dan over werk. Want over mijn baan bij ICS waren we er snel uit. We kenden elkaar al langer en wisten wat we aan elkaar hadden. Bij ICS is Stefano mijn direct leidinggevende geworden. Het is nog steeds een goeie keus geweest”.

Wat doe je precies bij ICS?

“In de afgelopen jaren ben ik van objectleider doorgegroeid naar rayonmanager. Mijn rayon is Eindhoven en directe omgeving; dat telt zo’n 270 objecten, waar ICS Groep actief is. Ik stuur de objectleiders aan, die maken ook de roosters, en ik evalueer elk kwartaal met de facilitair beheerders van de opdrachtgevers. Dat gaat dan niet over een te volle prullenbak, maar over de tactische en strategische kant van schoonmaken, over innovaties, onderhoud en dergelijke”.

Wat vind je van ICS als werkgever?

“ICS is een fijn bedrijf. Ik denk dat ik hier goed pas. Het is een no-nonsense bedrijf, dat ben ik zelf ook als persoon. De lijnen zijn heel kort en er zijn weinig lagen, dat betekent dat je op een gemakkelijke manier kunt overleggen en handelen. Dat vind ik plezierig werken. Van Stefano, mijn direct leidinggevende, kan ik m’n gang gaan. Als er iets is, weten we elkaar te vinden”.

Wat zijn je ambities binnen ICS Groep?

“Ik wil graag groeien in mijn huidige functie, ik leer elke dag weer, want ik ben nog maar recent gepromoveerd van rayonmanager tot senior rayonmanager. Ik vind het boeiend om te zien hoe ik elke dag weer met zaken geconfronteerd word en hoe ik daar dan mee omga. Overal is een oplossing voor te vinden. Er is voor mij nog genoeg te leren. Elke dag weer!”

We zorgen voor elkaar
We investeren in ontplooiing
We blijven continu verbeteren
We werken samen

Net als Lindsey van Hout klaar voor een nieuwe uitdaging bij ICS?

Bekijk onze vacatures

Vacatures